Arbeidstider: Man-Fre(Kl 08:00 - 18:00) Våre tjenester: Flyttevask/Nedvask, dagligvask, vinduspuss, fasadevask og periodiskvask

Om Oss

Rent og Pent Service er et offentlig godkjent renholdsfirma. Vi har 5 medarbeidere som har lang arbeidserfaring i renhold både i private og offentlige byggninger. Vi tar med oss vaskemidler og vaskeredskaper slik at du ikke trenger å tenke på eller stille med noe. Vi tar på oss rengjøringsoppdrag som for eksempel flyttevask eller nedvask, periodisk/daglig vask, fasadevask, og maling arbeid i sessongen.

Visjon:  Vi spurter mot målet for å gjøre rent på hver bolig, kantiner, skoler og arbeidsteder og  å kunne få kundenstilfredstillelse. Vi mener at tilfredshet og rent miljø  har stor betydning for folks oppfatning av egen lykke eller livskvalitet.  Ved å tilby kvalitetsservice med konkurransedyktige lave priser, gir vi kunden muligheten til å slippe å rengjøre selv men å gjøre noe verdifullt i livet.

Miljøvisjon: Vi ønsker å være blant de mest miljøbevisste og miljøvennlige i vår bransje. Vi er fremtidsrettet og er opptatt av helse, arbeidsmiljø og sikkerhet. Vi bruker miljøvennlig produkter og gir kvalitetstjenester og lave priser. Dette er vårt hovedfokus.

Ansatter/ledere:

Bishnu M. Daglig leder , Tlf: 99879199, epost: post@rentogpentservice.no,

Viorica R. Faglig leder  tlf:45031783, har fagbrev, har mye erfaring i renholdsbransjen.

Ana R. Faglig leder, 13års jobb erfaring. har fagbrev, Har mye erfaring i renholdsbransjen.

Bedriftsinfo:

Arbeidsområde: Kristiansand, vennesla, birkeland, lillesand, grimstad, søgne

Arbeidstider:

Mandag-fredag: fra 8:00 til 18:00Lørdag:  StengtSøndag: Stengt